CAR Decebal

Servicii financiare optime pentru tine și familia ta!

Ajutoare sociale acordate

2020
0
2021
0
2022
0
2023
0
burse studii
0

Regulamentul privind constituirea şi utilizarea “Fondului de asistenţă socială” actualizat şi aprobat prin Hotărârea nr. 3 din data de 10.03.2023, validat în Conferinţa ordinară a membrilor din data de 15.03.2023., valabil începând cu 01.04.2023, poate fi consultat în sediile instituției noastre.

Fonduri sociale
0 M
Împrumuturi
0 M
Membri
0 K
Sucursale
0

Dezvoltare prin cunoaștere

Programul „Dezvoltare prin Cunoaștere”, inițiat de Asociația Caselor de Ajutor Reciproc Regiunea Vest, reprezintă o inițiativă lăudabilă menită să sprijine dezvoltarea personală și profesională a tinerilor prin educație. Acest program de burse se adresează elevilor și studenților cu performanțe academice remarcabile, care provin din medii defavorizate sau se confruntă cu dificultăți financiare.

Obiectivele programului

Programul „Dezvoltare prin Cunoaștere” își propune să recunoască și să recompenseze realizările academice deosebite ale elevilor și studenților, oferindu-le sprijin financiar pentru a-și continua studiile. Prin această inițiativă, Asociația CAR Regiunea Vest dorește să elimine barierele financiare care ar putea împiedica tinerii talentați să își atingă potențialul maxim.

Beneficiarii Programului

Bursele sunt destinate elevilor și studenților care demonstrează excelență academică, dar care se confruntă cu dificultăți financiare în acoperirea costurilor asociate educației. Programul este deschis pentru toate domeniile de studiu, punând un accent deosebit pe sprijinirea celor care au aspirații în domenii ce contribuie direct la dezvoltarea comunității și regiunii, cum ar fi tehnologia, sănătatea, educația și științele sociale.

CAR Decebal este un puternic suporter al programului de burse, contribuind la  finanțarea acestui fond. În prezent, un număr de 7 studenți, copii ai membrilor noștri beneficiază de burse des studii prin acest program.

Nu eși încă membru?

Nu mai sta pe gânduri, alătură-te acum comunității noastre!

Ai întrebări sau ai nevoie de ajutor? Ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Completează formularul de mai jos cu detaliile tale și mesajul tău, și echipa noastră va reveni cu un răspuns cât de curând posibil. Ne străduim să răspundem tuturor întrebărilor în termen de 24-48 de ore.

Fie că este vorba despre feedback, o întrebare legată de serviciile noastre sau ai nevoie de asistență pentru o problemă specifică, suntem aici pentru a te ajuta. Asigură-te că ai completat toate câmpurile obligatorii pentru ca mesajul tău să fie procesat eficient.

Mulțumim că ne-ai contactat! Apreciem fiecare mesaj și ne angajăm să oferim cel mai înalt nivel de serviciu clienți.