CAR Decebal

Intră în legătură cu noi

Ai întrebări sau ai nevoie de ajutor? Ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Completează formularul de mai jos cu detaliile tale și mesajul tău, și echipa noastră va reveni cu un răspuns cât de curând posibil. Ne străduim să răspundem tuturor întrebărilor în termen de 24-48 de ore.

Fie că este vorba despre feedback, o întrebare legată de serviciile noastre sau ai nevoie de asistență pentru o problemă specifică, suntem aici pentru a te ajuta. Asigură-te că ai completat toate câmpurile obligatorii pentru ca mesajul tău să fie procesat eficient.

Mulțumim că ne-ai contactat! Apreciem fiecare mesaj și ne angajăm să oferim cel mai înalt nivel de serviciu clienți.
  Credit+

  CAR Decebal oferă o gamă variată de credite pentru toate necestiățile. Fie că dorești să îți achiziționezi bunuri, să investești sau să crești o afacere, la noi găsești soluția financiară potrivită!

  Economii+

  Vrei să economisești dar nu știi de unde să începi? La CAR Decebal economisești cât vrei iar la final de an, noi îți bonificăm suma acumulată cu un procent, de regulă peste media pieței, neimpozabil, conform legii.

  Social+

  La bine sau la greu, CAR Decebal este alături de tine și vine în sprijinul tău și al familiei tale cu un set de ajutoare sociale. Acestea sunt nerambursabile și se oferă în situații speciale. 

  Nu ești încă membru?

  Nu mai sta pe gânduri, alătură-te acum comunității noastre!